Scoala soferi categoria B

Toate informatiile necesare pentru scoala soferi categoria B.

Vei afla pe aceasta pagina informatiile:

 • Ce acte sunt necesare pentru a te inscrie la cursurile de scolarizare auto;

 • Cat dureaza scoala de soferi pentru cat. B;

 • Cat costa scoala de soferi categoria B;

 • Ce Inseamna Scoala De Soferi Categoria B Din Bucuresti?

Finalizarea cursurilor pentru scoala de soferi categoria B Bucuresti iti va permite sa sustii examenul auto pentru masini mici. Astfel, conform legii, categoria B este definita drept un ansamblu de maxim 4.250 kg, format dintr-un autovehicul si o remorca a carei masa totala sa nu depaseasca 750 kg.

Cat dureaza scoala de soferi Cat B?

Pentru a putea calcula perioada de timp pe care se extind cursurile pentru scoala de soferi categoria B, trebuie sa intai sa iti prezentam structura cursului. Aceasta nu este foarte complicata, dar presupune un minim de ore de teorie si de condus. Asadar, pentru a putea sustine examenul, va trebui sa treci printr-un curs intensiv format din:

 • 24 de ore de scoala rutiera teoretica;

 • 30 de ore de condus;

In cazul scolii noastre de soferi, cele 24 de ore de teorie se pot finaliza in 6 zile de la inscriere, in timp ce partea practica, de condus, este impartita in 15 sedinte. Acestea din urma dureaza aproximativ 4 saptamani, insa perioada se poate extinde, in functie de disponibilitatea ta de a participa la ore. De exemplu, daca programul tau nu este flexibil si poti face ore doar dupa ora 16:00 (sa spunem), trebuie sa stii ca acest interval orar este cel mai aglomerat, iar perioada de scolarizare se va extinde.

Preturi scoala soferi auto

Reduceri la toate categoriile de pana la:

50%

Scoala de soferi Autosport

Ia-ti permisul din prima!

  Folositi formularul de mai jos indiferent de ora pentru a va inscrie:

  Numele si prenumele*

  Adresa d-voastra de email*

  Telefonul*

  Pentru ce doriti sa ne contactati:

  Alegeti sediul apropiat:

  Alte informatii necesare ?

  Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o varietate larga de cursuri si oferte, elevii  avand posibilitatea de a-si procura toate materialele  didactice  necesare pentru  promovarea examenului direct de la sediul scolii.

  Optiuni de plata

  La noi poti plati si in rate

  Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Ofertele nu se cumuleaza, acestea se aplica o singura data in functie de prima oferta aleasa.

   

  Ce acte iti trebuie pentru a te inscrie la Școala Auto?

  În principiu, pentru a te înscrie la școala de șoferi categoria B vei avea nevoie de:

  • Copie de pe actul de identitate;

  • Cazier judiciar pentru susținerea examenului;

  • Fișă medicală permis auto;

  • Aviz psihologic cu mențiunea „Apt”;

  Cu toate acestea, minimul de acte necesare pentru înscrierea la școala de șoferi Buzz constă în buletin în original și cazier judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu apari înscris cu infracțiuni. De restul actelor pentru dosar ne vom ocupa împreună.

  De asemenea, pentru a te putea înscrie la școala rutieră categoria B ar trebui să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracţiunile prevăzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002, cu excepţia situaţiilor prezentate în art.116 alin.(1).

   

  Pot Face Școala De Șoferi La 17 Ani?

  Într-o oarecare măsură, răspunsul la această întrebare ar putea fi DA. Te poți înscrie la școala de șoferi cat B cu 3 luni înainte de a împlini vârsta de 18 ani, atunci când vei putea susține și examenele pentru permis. Așadar, dacă ai 18 ani fără puțin și vrei să înveți cum se manevrează mașina, te așteptăm la cursuri!

  Obținerea permisului pentru categoria B este o realizare în viața oricărei persoane, iar școala de șoferi te va pregăti pentru susținerea și promovarea cu brio a examenelor auto. Noi suntem siguri că vei promova din prima ambele probe și că la scurt timp de la înscriere, vom avea bucuria de a te numi partener sau parteneră de trafic.

  Scroll to Top