Informatii zona examen

La solicitarea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti, Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti anunta ca începând cu data de 01 mai 2014 locatiile pentru sustinerea probei practice a examenului auto sunt: zona Parc Basilescu sector 1, zona strada Constantin Istrate – Alveola Parc Libertatii, sector 4 si zona Poarta 1 Faur B-dul Basarabia (sector 3)

Locatia  Parc IOR a fost schimbata datorita lucrarilor la carosabil executate pe strada Liviu Rebreanu. Calea de rulare a fost redusa la o singura banda, circulatia fiind perturbata, nefiind, astfel, întrunite conditiile minime  de siguranta a desfasurarii activitatilor specifice probei practice pentru obtinerea permisului auto. Aceasta decizie a fost luata având în vedere necesitatea ca examenul pentru obtinerea permisului auto sa se desfasoare în conditii optime si de siguranta atât pentru candidati, cât si pentru ceilalti participanti la trafic.

Pentru categoriile C,CE si D locurile de intalnire sunt la Poarta 1 Faur B-dul Basarabia (sector3) si Alveola Parc Libertatii (sector 4).

Scroll to Top